Skal du returnere eller ombytte?

Hvordan er det nu liiiige med retur og ombytning? Vi har gjort det så nemt som muligt for dig at returnere. Hvis du skal ombytte til en anden størrelse, skal du bare notere det på retursedlen.

1 Køb og print din returlabel

For at returnere din pakke, skal du først have fat i en returlabel. Den køber du ved at klikke på knappen nedenfor. En returlabel koster 39 kr. som vi fratrækker i det beløb vi refundere til din konto.

Køb returlabel her

2 Indlever pakken i en pakkeshop

Når du har købt din returlabel, skal den sættes fast udenpå pakken. Herefter indleverer du pakken i en GLS pakkeshop. Husk at udfylde og vedlægge retursedlen, som er på bagsiden af din kvittering. Du kan se listen over GLS pakkeshops ved at kikke på knappen.

Find pakkeshop

3 Vi refunderer dine penge

Når vi modtager din pakke, refunderer vi dine penge. Typisk er det samme dag, men i ekstra travle perioder, kan der gå et par dage, før din retur er behandlet. Du modtager en mail fra os, så snart din ordre er refunderet.

Hos Eviila giver vi alle vores kunder 30 dages fortrydelsesret. Dette betyder, at du har ret til at fortryde dit køb i op til 30 dage efter din ordre er leveret. Husk at sende retur i henhold til vores  handelsbetingelser. Vi sørger for at behandle din returnering hurtigst muligt og sørge for at du for dine penge refunderet eller din(e) vare(r) ombyttet. Vi anbefaler altid at du sender din ordre med vores pakkelabel, da vi ikke tager ansvar for egne labels eller uforsikrede forsendelser. Ønsker du alligevel at benytte din egen returlabel, skal du returnere pakken til:

Eviila ApS
Enggårdvej 11
7400 Herning