Ledige stillinger

Praktikjob

Elsker du tøj, at tage billeder og have det sjovt?

Vi søger en ung kvindelig praktikant med opstart hurtigst muligt. Du vil få ansvaret for at styre de sociale medier (Facebook og Instagram), kontakt med influencers og vores blog. Du skal derfor kunne tage billeder af dig selv foran et spejl, selv sammensætte outfits, lave videoer og andet content til sociale medier, hvilket betyder at du ikke skal bange for at stå foran et kamera eller snakke på video. Du vil få meget frie hænder, og blive Eviilas ansigt udadtil, så derfor også et stort ansvar.

Vi kan tilbyde en rigtig sjov arbejdsplads, hvor du får masser af frihed og verdens bedste kollegaer.

Er det dig vi leder efter? Så send en ansøgning til Mathias på info@eviila.dk

Model/fotograf

Kan du finde ud af tage de berømte “blogger”-billeder?

Vi søger en ung kvindelig model, som er dygtig til at tage lifestylebilleder og fremvise tøj. Det kan f.eks. være en pelsjakke i de kolde gader eller en bikini på stranden. Billederne skal skabe en stemning og vil blive brugt som vores produktbilleder på webshoppen, så de må derfor gerne tages med et kamera (ikke et krav), så vi har mulighed for at vise detaljer. Der er tale om rigtig meget tøj der løbende skal tages billeder af. Du får lov til at beholde tøjet som betaling for dit arbejde.

Er det dig vi leder efter? Så send en ansøgning til Mathias på info@eviila.dk – vedhæft gerne nogle billeder du tidligere har taget.