Playsuits

Filtre
Færdig
  • Eviila Dark Tropical PlaysuitEviila Dark Tropical Playsuit SPAR 78%
    66,25 kr

    Savner du lidt tropisk stemning og glade farver i din garderobe? Så er det dette playsuit, du mangler. Det er nemlig et feminint og charmerende sæt, der har klassisk tropisk print på en baggrund af mørkeblåt. Derfor er det et playsuit, der passer perfekt til sommerfesterne eller ferien under sydens sol. Det er fremstillet i let vævet materiale, hvorfor det er let og luftigt at have på. Det kan bindes i nakken og i taljen, ligesom det har en smuk, åben ryg. Det flatterende snit gør, at det også er et playsuit, der sagtens kan bruges til fester. 

  • Eviila Summer PlaysuitEviila Summer Playsuit SPAR 74%
    97,00 kr

    Til de varme dage på ferien eller herhjemme egner dette playsuit sig perfekt. Det er enkelt og feminint i designet og har fine blondedetaljer langs halsudskæring og bukseben. De korte ærmer og bukser gør, at det er nemt at bevæge sig i og hverken er varmt eller ubehageligt at have på. Derudover har dette playsuit en åbning i ryggen. Det er et perfekt valg til at tage ud over bikinien, når man skal på stranden, eller når man skal ud på varme dage. Det er nemt at mixe og matche med andet tøj og accessories, da dette playsuit går godt til alt fra klipklapper til stiletter.

Hop med på en af de hotteste trends og gør som mange andre modeelskere, ved at shoppe playsuits til garderoben. Slip dig selv fri i et farvet playsuit eller et med blomsterprint til de varme aftener ved stranden.

Playsuits til enhver lejlighed

Du finder alt fra elegante til vilde og farverige playsuits og jumpsuits, som passer til alle arrangementer. Shop dine favoritter nu, og gør din garderobe klar til de varme sommerdage, med et playsuit der viser dine ben frem og giver din ben og arme en sprød sommerkulør.

Brug et playsuit til en vild aften i byen, hvor du ikke skal bruge tid på at tænke på om din kjole sidder som den skal eller glider op. Med et playsuit, sidder det hele perfekt uanset hvad du laver og er derfor et perfekt alternativt til en kjole. Du kan fokusere på at få en god aften, uden at skulle tænke på om tøjet sidder som det skal – for det gør det!

Sommerens hotteste outfit

Et playsuit er et must-have, uanset hvilke du vælger, vil den passe til mange lejligheder, alt fra shoppingture til strandture og giver dig et fejlfrit look uanset hvor du bevæger dig! Tag hul på sommeren allerede nu.

Hos Eviila.dk, finder du de lækreste playsuits til sommeren eller måske bare til en hjemmebag om vinteren, for udover at de ser mega lækre ud, så er de også super behagelige og praktiske. Find din favorit nu og giv garderoben et friskt pust, køb for mere end 399 DKK, så giver vi fragten!