Jumpsuits

Filtre
Færdig
 • Ternet Kortærmet Buksedragt, Sisters Point Girl-JU.V2 JumpsuitTernet Kortærmet Buksedragt, Sisters Point Girl-JU.V2 Jumpsuit SPAR 40%
  238,20 kr

  Mega cool jumpsuit fra Sisters Point, som er et must-have i garderoben. Super god til fester – alt fra mindre selskaber til den store nytårsfest. Bindebånd i taljen. Knappes i nakken.

 • Buksedragt Juleprint, Liberté Alma X-Mas JumpsuitBuksedragt Juleprint, Liberté Alma X-Mas Jumpsuit SPAR 50%
  198,50 kr

  Super cool jumpsuit med juleprint fra Liberté i den kendte Alma serie, som er lækker blød og stretchy. Kan snøres ind.

 • Denim Buksedragt Bælte, Only Ramone Life JumpsuitDenim Buksedragt Bælte, Only Ramone Life Jumpsuit Ikke på lager
  147,00 kr

  Cool jumpsuit fra Only i mørkeblå denim. Buksedragten har bælte, lommer foran og knapper samt v-udskæring.

 • Eviila Dark Tropical PlaysuitEviila Dark Tropical Playsuit SPAR 78%
  66,25 kr

  Savner du lidt tropisk stemning og glade farver i din garderobe? Så er det dette playsuit, du mangler. Det er nemlig et feminint og charmerende sæt, der har klassisk tropisk print på en baggrund af mørkeblåt. Derfor er det et playsuit, der passer perfekt til sommerfesterne eller ferien under sydens sol. Det er fremstillet i let vævet materiale, hvorfor det er let og luftigt at have på. Det kan bindes i nakken og i taljen, ligesom det har en smuk, åben ryg. Det flatterende snit gør, at det også er et playsuit, der sagtens kan bruges til fester. 

 • Eviila Summer PlaysuitEviila Summer Playsuit SPAR 74%
  97,00 kr

  Til de varme dage på ferien eller herhjemme egner dette playsuit sig perfekt. Det er enkelt og feminint i designet og har fine blondedetaljer langs halsudskæring og bukseben. De korte ærmer og bukser gør, at det er nemt at bevæge sig i og hverken er varmt eller ubehageligt at have på. Derudover har dette playsuit en åbning i ryggen. Det er et perfekt valg til at tage ud over bikinien, når man skal på stranden, eller når man skal ud på varme dage. Det er nemt at mixe og matche med andet tøj og accessories, da dette playsuit går godt til alt fra klipklapper til stiletter.