Bukser & shorts

Filtre
Færdig

117 Products

Populært lige nu

 • Ternede Bukser Lilla/Gul, VICHECKY RWRE PANTSTernede Bukser Lilla/Gul, VICHECKY RWRE PANTS Nyhed SPAR 10%
  267,30 kr

  Cool ternede bukser fra Vila. Bukserne er højtaljede og i gule og lille tern, som passer perfekt med den matchende top som sæt.

 • Lilla Habitbukser, VIKAMMA HW TAILORED WIDE PANTLilla Habitbukser, VIKAMMA HW TAILORED WIDE PANT Nyhed SPAR 10%
  222,30 kr

  Habitbukser fra Vila med bæltestopper og lommer. Bukser er normal waist og brede ben, så der er svaj i buksen og i en smuk pastel lilla farve.

 • Creme Højtaljede Slids Bukser, VMSURI HW PANTSCreme Højtaljede Slids Bukser, VMSURI HW PANTS SPAR 10%
  177,30 kr

  Super cool bukser fra Vero Moda i en lys cremefarve. Bukser er højtaljede og med slids foran. Lommer og bæltestropper. Lynlås og hægtlukning foran.

 • Lysebrune Leggings, VILAURA LOU HW 7/8 LEGGINGSLysebrune Leggings, VILAURA LOU HW 7/8 LEGGINGS SPAR 10%
  204,30 kr

  Leggings fra Vila i ankellængde. Super lækre at have på, da de er lavet med 75% viskose. Højtaljede og super stretchy. Must-have i garderoben.

 • Røde Brede Bukser, Sisters Point VAGNA-W.PARøde Brede Bukser, Sisters Point VAGNA-W.PA SPAR 10%
  357,30 kr

  Cool røde brede bukser fra Sisters Point. Bukserne er med brede ben, højtaljede og med elastik og bindesnor. Cool som sæt med den matchende blazer.

 • 2-Pak Jersey Flare Bukser Sort, Only Fever Flaired Pants2-Pak Jersey Flare Bukser Sort, Only Fever Flaired Pants SPAR 25%
  235,00 kr

  Køb 2 par af de mest behagelige flare bukser fra Only, lavet i super blødt materiale. Bukserne har super meget stretch, er behagelige at have på. De er derfor perfekte både når du skal ud, men også bare til afslapning derhjemme.

  Vælg muligheder

Vi har samlet vores bud på sæsonen lækreste og fedeste bukser og shorts. Vi har alt fra denim hotpants til wide leg bukser. Find din favorit nu!

Bukser og shorts til ligemeget hvad du skal

Skal du til fest? På stranden? Måske bare være derhjemme? Uanset hvad du skal, så er bukserne den perfekte start til et godt outfit, så længe du matcher med de rigtige sko og måske kombinerer det med en t-shirt. Sommeren byder selvfølgelig de lækreste shorts velkommen, så du kan få dine lækre ben frem i solen! Hos Eviila har vi samlet et skarpt udvalg af short, så om du er til leopardprint eller et par korte hotpants, så har vi noget for dig. Vi glemmer selvfølgelig ikke jeans, som du både kan hoppe i til fest eller bare måske bare til hverdag.

Hvilke bukser og shorts trender?

Sort går aldrig af mode, hvilket også betyder at et par sorte jeans eller shorts, kan være det du lige mangler, for at fuldende dit outfit. Hvide bukser kan være det helt perfekte, hvis du ikke er bange for at spilde eller gøre dem beskidte og evt. smide dem sammen med en sort top eller kør all-white med hvid top og hvide bukser eller shorts.