Eviila

 • Blå Sandal, Eviila Freja SandalBlå Sandal, Eviila Freja Sandal SPAR 30%
  207,90 kr

  Super cool og trendy sandal fra Eviila med velcro i imiteret læder og kunststof. Sandalerne er super lette at gå i og med slidstærk bund.

 • Lilla Sandal, Eviila Freja SandalLilla Sandal, Eviila Freja Sandal SPAR 30%
  207,90 kr

  Super cool og trendy sandal fra Eviila med velcro i imiteret læder og kunststof. Sandalerne er super lette at gå i og med slidstærk bund.

 • Sort Sandal, Eviila Freja SandalSort Sandal, Eviila Freja Sandal SPAR 30%
  207,90 kr

  Super cool og trendy sandal fra Eviila med velcro i imiteret læder og kunststof. Sandalerne er super lette at gå i og med slidstærk bund.

 • Gavekort
  100,00 kr2.000,00 kr

  Forkæl en du holder af med et gavekort til Eviila. Gavekortet er elektronisk og modtageren får en gavekode på mail, som kan bruges på shoppen.

 • Fluffy Knit TopFluffy Knit Top SPAR 50%
  145,00 kr

  Hvad er bedre end en varm, lækker strik? Svaret må være en fluffy strik! Denne strikkede top, der er lavet i fluffy garn, er lige så behagelig, som den ser ud. Derfor er den perfekt til dig, der både vil holde dig varm og komfortabel i de koldere måneder. Toppen er kort og kan derfor bruges sammen med fx højtaljede bukser eller en fin nederdel. Med denne top er du sikker på, at du ikke kun holder dig varm, men også fashionabel i de koldere måneder. Samtidig gør den sorte farve, at toppen er nem at style sammen med andre farver, i form af fx bukser og accessories. 

 • Fluffy Knit TopFluffy Knit Top SPAR 50%
  145,00 kr

  Strik er altid godt til de kolde dage, og med fluffy strik får du ekstra varme og komfort. Med vores top, der er strikket i hvidt, fluffy garn, er du sikker på et både varmt og lækkert outfit. Denne top kan nemlig matches på mange måder, fx med et par paperbag bukser eller en højtaljet nederdel. På den måde kan den dresses op og ned, så den egner sig til både hverdag og fest. Hvis du vil være sikker på, at du både er stilet og komfortabel igennem årets koldeste måneder, så er vores Flyffy Knit Top et rigtigt godt valg – ikke mindst fordi den fås til en rigtig god pris.

 • Cropped Waistband SweatshirtCropped Waistband Sweatshirt Ikke på lager
  57,00 kr

  Er du også vild med cropped tops og trøjer? Så er denne cropped sweatshirt lige noget for dig. Det sikrer nemlig, at dit outfit til de kolde dage er noget helt særligt. De blå, brune og hvide elementer spiller godt sammen og kan matches med mange andre farver – fx brune paperbag bukser eller sorte, stramme jeans. Derfor er det også en sweatshirt, der kan bruges i mange situationer. Hvis du vil holde dig både varm og moderigtig igennem de kolde måneder, så er vores cropped sweatshirt et rigtigt godt køb. Den korte model med lange ærmer har desuden en fin detalje med snore til at binde foran.

 • Basic Tight Neckline TopBasic Tight Neckline Top SPAR 50%
  55,00 kr

  Denne basic røde top har et simpelt design, der giver uendelige muligheder for flot styling og anvendelser. Fx kan vores Basic Tight Neckline bruges som en sommertop med sorte shorts eller en hvid nederdel til. Toppen er også oplagt til en bytur, hvis man vil løbe af med opmærksomheden. Også i de koldere måneder kan toppen bruges med en pæn jakke eller cardigan over. Den er fremstillet i kvalitetsmateriale, der gør, at den er utroligt let og behagelig at have på. De fine rundinger på for- og bagsiden af toppen giver desuden et feminint udtryk, som kan peppe ethvert outfit op.

 • Eviila Dark Tropical PlaysuitEviila Dark Tropical Playsuit SPAR 78%
  66,25 kr

  Savner du lidt tropisk stemning og glade farver i din garderobe? Så er det dette playsuit, du mangler. Det er nemlig et feminint og charmerende sæt, der har klassisk tropisk print på en baggrund af mørkeblåt. Derfor er det et playsuit, der passer perfekt til sommerfesterne eller ferien under sydens sol. Det er fremstillet i let vævet materiale, hvorfor det er let og luftigt at have på. Det kan bindes i nakken og i taljen, ligesom det har en smuk, åben ryg. Det flatterende snit gør, at det også er et playsuit, der sagtens kan bruges til fester. 

 • Eviila Summer PlaysuitEviila Summer Playsuit SPAR 74%
  97,00 kr

  Til de varme dage på ferien eller herhjemme egner dette playsuit sig perfekt. Det er enkelt og feminint i designet og har fine blondedetaljer langs halsudskæring og bukseben. De korte ærmer og bukser gør, at det er nemt at bevæge sig i og hverken er varmt eller ubehageligt at have på. Derudover har dette playsuit en åbning i ryggen. Det er et perfekt valg til at tage ud over bikinien, når man skal på stranden, eller når man skal ud på varme dage. Det er nemt at mixe og matche med andet tøj og accessories, da dette playsuit går godt til alt fra klipklapper til stiletter.