Tid til t-shirts

Hej piger! De er begyndt at blive en smule varmere udenfor, hvilket gør det oplagt til at finde dine t-shirt favoritter frem. Vi har fået nogle lækre nye t-shirts hjem fra JDY, som jeg egentlig bare synes er rigtig gode til stort set ethvert outfit og har et meget spring-summer-look. Mine favoritter er de her Ude Femme Fatale t-shirts, især den hvide med gul tryk. Den er bare super god til mange ting og den gule farve giver den et meget friskt pift.

Udover det, så er de sorte t-shirts bare gode til alt. Jeg går selv ofte med meget basics styles og mange sort og hvid, da man kan sætte alt sammen, hvilket gør det nemt at vælge tøj i hverdagen. Den sorte t-shirt med New York statement er ingen undtagelse, og en t-shirt jeg selv er begyndt at bruge en del i hverdagen. Den kommer også i en super frisk gul farve, hvis den sorte bliver lidt for afdæmpet. Jeg synes begge er super cool, til et par jeans!

Det bedste af det hele, er at de her t-shirts ikke koster mere end 99 kr. Der er altså råd til at mine og matche lidt forskelligt, uden at det stikker helt af og man tømmer pengepungen. Du finder alle t-shirts lige her, eller ved at gå ind under “T-shirts og toppe” i menuen.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *