Sæt blomster på din sommer

Blomster er det absolut fineste, mest sommerlige print, jeg kan komme i tanke om! Derfor er der ingen tvivl om, at jeg denne sommer, vil slentre rundt i gaderne iført det flotteste blomsterprint med en shopping bag i den ene hånd og en ice latte i den anden.

Hvis der er noget, jeg faktisk har lært i danskundervisningen, er at blomster associeres med noget smukt og idyllisk. Netop derfor føler jeg mig så godt tilpas i netop dette print; det udstråler en skønhed, men ikke mindst en glæde og selvtillid. Så snart jeg springer i en af mine elskede blomsterkjoler, kan jeg med det samme mærke, hvordan min udstråling ændres positivt. Dette er det fantastiske ved fashion. Fashion går ind og påvirker os positivt, men også dem omkring os. Hvem bliver ikke glad af at se et andet menneske stråle i den smukkeste blomsterkjole?

De årlige studentergilder nærmer sig, og her tænker jeg at en smuk blomsterkjole som en af disse to, vil være den oplagte påklædning! Jeg har i hvert fald planer om at iføre mig denne smukke, lyserøde blomsterkjole, når min kæreste i næste uge får huen på. Men disse outfits gør sig selvfølgelig ikke kun gældende som gæst, men også til hende der skal fejres.

Er du klar til at sætte blomster på din sommer? <3

-Emilie Ildstein

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *