Var der nogen der sagde fest?

Jeg er SÅ klar til alle de fester, denne sommer måtte have at byde på! Vejret er fantastisk, humøret er i top og outfittet spiller 100%.

Der er ingen tvivl om, at bodystockings er og nok altid vil være min number one favorite item i min garderobe; de reder mig altid i en tøjkrise og så er de bare noget for sig! Mit typiske party outfit, består derfor af en lækker bodystocking, som jeg styler med et bare højtaljede skinny jeans eller en kort nederdel med et par stiletter. Udover at bodystockings er utrolig praktiske, når det kommer til at holde overdelen i bukserne, så er de altså også bare noget pænere end en almindelig bluse.

Når det kommer til tøjsammensætning, er det svært at gå galt i byen med en sådan style. Denne body, kan sagtens styles med et par sorte jeggings og hvide sneakers, for et mere basic og uformelt look; jeg har dog valgt at style den med en sort/hvid nederdel med flere detaljer, for at sætte lidt spil i outfitted, men ikke mindst for at tilføje noget personlighed til looket.

Hvordan styler du din bodystocking? <3

-Emilie Ildstein

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *