Klar til jul og nytår? 🎉

Årets største fest nærmer sig med hastige skridt. Har du fået styr på kjolen? Ellers har jeg i hvert fald nogle ret gode bud her – også hvis du måske ikke lige er til kjole. Leopard har været super meget in i år og det er ikke en trend der ser ud til at stoppe lige foreløbig, hvilket man jo godt forstår. Det ser altså bare super fedt ud med leopardprint! Det kan give et utrolig råt look, til en ellers enkel kjole og giver hele outfittet noget mere kant. Jeg er dog også ret vild med en simpelt sort kjole, hvor detaljerne i stedet sidder i detaljerne som glitter og velvet. Det giver meget shine (hvilket er virkelig fedt til nytår).

Selvom man ikke er så glad for kjoler, så er der stadig masser af muligheder. Personligt er jeg meget til det stramme outfit til nytår, og så et lidt mere “loose” outfit til nogle af julefrokosterne. En start bodystocking, sidder bare perfekt og er super god til sorte jeans, hvorimod det lidt mere løse outfit er bedre til de mindre fester, men hvor man stadig gerne vil se super godt ud – kombineret med en taske, så synes jeg man har rimelig godt styr på det. Jeg synes at begge outfits kan et eller andet og hver i sær er gode til forskellige begivenheder.

Vi slutter lige af med 2 kjoler. Her har jeg fået søde Rikke til at tage et billede af en af vores kjoler med slangeprint (gå ind og følg rikke på Instagran: @_frokenholm). Her har vi igen leoparden på banen og så et mere løst outfit. Jeg synes stadig er det stramme outfit på en eller anden måde er bedst til nytår, hvor jeg så ville vælge en shirt dress til en julefrokost eller måske juleaften. Den er nemlig super fed og dejligt nem at have på. Det gode ved den, er at den kan knappes helt op og bruges som kimono eller noget til at tage på hurtigt om morgenen.

Kjolen er lavet i velvet, som bare giver ekstra shine. Det er en af mine favoritter til nytåret, selvom jeg stadig er i tvivl om hvad jeg skal have på. Jeg synes i skal gå ind og tjekke vores styles – vi opdaterer dem jævnligt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *