Inspiration til sommerens lækreste styles

Sommeren er snart over os, og det er derfor oplagt at få fyldt garderoben op med nogle nye lækre items. Siden sidste indlæg, er der kommet en masse lækre styles online, og specielt nogle gode sommerstyles. Vi snakker her både playsuits, kjoler og nederdele. Specielt nederdele er der kommet en del af og det er hurtigt blevet rigtig populært her på shoppen.

Lad os først snakke lidt om playsuits! Der er landet de her skønheder fra JDY 👆 som udover at være super fede, også står til en skarp pris. De har et meget retro safari look og kommer i khaki og mørk blå. Det er absolut et af de fedeste playsuits på shoppen i længere tid, hvis du spørger mig og vi kan se at de bliver mere og mere populære. Noget som jeg elsker ved dem, er at de er lavet i kraftig materiale, men samtidig er den super let at have på og bliver ikke for varm når solen står på, så den kan derfor sagtens bruges til ferier eller når solen rammer Danmark.

Udover playsuits, så er der altså også kommet en del nye nederdele på shoppen. Seneste skud på stammen, er disse to 👆 som virkelig giver et friskt sommerlook. Den sorte nederdel med gule blomster, er super let og lækker og den gule farve giver den bare et dejligt frisk pust, som matcher sommerens farver. Hvis man ikke er så meget til lange nederdele, så er den blå Kelly nederdel en sikker vinder. Personligt synes jeg det er pænest, hvis man sætter den høj og opnår det højtaljede look. Det er perfekt med en t-shirt eller let bluse og så et par hvide sneaks.

Sidst, men ikke mindst – kjoler! Her er der både lidt fra JDY og VILA. JDY står bag kjolen til venstre, som er en off-shoulder dress i denim. Selvom den er i denim, så er den super let at have på og bliver ikke for varm. Personligt synes jeg den er bedst med bare ben, hvis vejret er til det. Til højre har vi en kjole fra VILA, som faktisk er sat ned med næsten 50% – det er en super lækker kjole, det er lavet i transparent materiale, men kjolen har hvid top syet sammen med kjolen, som bare giver kjolen en helt ny dimension.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *