Fødselsdagsfest – her kommer jeg!

Hey girls! <3

Jeg er on my way til min kærestes fødselsdagsfest, men inden jeg smutter, er jeg bare nødt til at vise jer mit outfit!

Som I kan se, er jeg endnu en gang iført denne lækre, hvide bodystocking. I mit tidligere indlæg, viste jeg jer én måde at style den på, og nu kan I se mit andet bud på en fed styling.

Da festen holdes på stranden og fortsætter efter solnedgang, bliver det med garanti en smule køligt. Derfor har jeg valgt at sammensætte denne smukke, langærmede bodystocking med et par lange bukser, så jeg kan holde varmen. Derudover, har jeg peppet outfittet op med mine yndlings accessories.

Jeg håber at I alle har en skøn aften og nyder sommerferien! <3

-Emilie Ildstein

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *